El vapor, per diferents raons, aporta una solució òptima per a la neteja d’indústries alimentàries, en realitzar una neteja industrial absoluta de:
- Totes les eines i màquines que intervenen en factoria, sense cap dany per als seus components, plàstics o elèctrics, en poder treballar perfectament amb el vapor sobre el plàstic o la goma i sobre l’electricitat.
- Parets, terres i sostres de la mateixa factoria.
- La neteja amb vapor no permet que s’oxidin les superfícies metàl·liques, atès que l’alta temperatura del vapor obté un assecat gairebé instantani.
- El vapor a la temperatura de 130-170ºC no solament neta, sinó que desinfecta i esterilitza completament, eliminant tots els problemes bacteriològiques que la descomposició de restes orgàniques poguessin produir.
- Amb el vapor la quantitat d’aigua consumida és tan poca, que ens permet treballar còmodament en interiors sense haver de recollir grans quantitats d’aigua.
- En netejar amb vapor eliminem el perill de la utilització dels diferents productes de neteja (corrosius, àcids, abrasius, etc.) les restes del qual poden alterar el gust i la conservació dels productes alimentaris o resultar tòxics per al consumidor.
Al mercat hi ha diversos models de màquines de vapor que van des d’una potència de 1500 watts fins 13900 watts i pot, segons les seves necessitats, anar equipada de circuit de detergent (no tòxic, no abrasiu, no corrosiu) i d’aspiració.
Font: fitxa tècnica ITEL
Potser estaves buscant: empresa de neteja industrial, com fer una neteja industrial, empresa de neteja per industries alimentàries, empresa de neteja.